perjantai 1. kesäkuuta 2012

KOTONA

Ja hengissä! Lento ei ollukkaan niin paha mitä luulin sen olevan, aamulla oli vielä 38,5 kuumetta mutta lääkkeen voimalla mentiin ja edelleen on ihan hyvä olo. Nyt on kyllä tosi haikee fiilis enkä oo oikee ees tajunnu että nyt oon lopullisesti takas kotona. Tuntuu ku ois vaan palannu siihen samaan päivään ku sillon kuukaus sitte lähin. Toisaalta ootan jo innolla huomista kun näkee kavereita pitkästä aikaa! Oisin mä kyllä silti mielelläni viettänyt Sloveniassa vaikka muutamanki kuukaden lisää...

Tekisin mitä vaan et pääsisin takas tohon ekaan päivään ja siihen fiilikseen. Voisin kyllä tän hetkisen rusketuksen siirtää tohon kuvaan.
Ja älkää pelätkö vaikka oonkin nyt kotiutunut ei tää mun blogi kuole vielä! On niin paljon julkasemattomia kuvia ja niin paljon asioita vielä kertomatta...

Miia

10 kommenttia:

  1. hyvä ettei blogi kuole!! :)

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. No tätä ainaki sen aikaa vielä että saan koko reissun puitua läpi, mutta pitäs sen jälkeen alottaa varmaan ihan uus blogi jos haluisin jatkaa kirjottamista koska tää on opinnäytetyötä varten. Muutenkaan en tiedä oisko kenelläkään mitään innostusta lukea mun normaalista arjesta lohjalla.

      Poista
    2. No niitä löytyy paljon jotka haluu lukee, sitähän munki blogi pelkästään on, arjesta kertomista :D:D joten alota uuuusi blogi sittenku oot tehny tän loppuu :)

      Poista
    3. Hmm.. täytyy nyt miettii vielä!

      Poista
  3. Moi! Mäkin olen ollut Sloveniassa vaihdossa tän kevään ajan ja parin viikon päästä lähtö kotiin Suomeen. :) Löysin vasta nyt sun blogin, mutta kivalta vaikutti sun työharjoittelujakso. Itselläkin aika haikea olo palata takaisin Suomeen, vaikka toisaalta onkin mahtavaa nähdä taas perhe ja kaverit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa :) Harmi että vasta nyt lyösit tänne, ois ollu ihan mahtava nähdä Sloveniassa! Mulla oli ihan samallaiset tunteet että toisaalta haikee mut toisaalta ihan kiva palata kotiin.. kaikki hyvä loppuu aikanaan ;)

      Poista
  4. Niinpä!:) Itse asiassa meitä suomalaisia oli täällä vaihdossa tänä keväänä aivan sairaasti, peräti 15! Katottiin lätkämatsitkin jne yhdessä, jos olis tosiaan tiennyt, olis voinut treffata! Katsoin tosta sun yhdestä blogitekstistä, että sulla on kaverina venäläinen Masha, mäkin tiedän yhden venäläisen Mashan täällä.. :D Ei kai se opiskele yliopiston kauppatieteellisessä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herranjestas, miten voi olla mahollistakin ettei olla törmätty yhteenkään vaihdossa olevaan suomalaiseen! Masha on ihan Slovenialainen ja opiskelee kosmetologiksi niin kuin mäkin :)

      Poista